ostra papryczka

Więcej o:

ostra papryczka

  • Guacamole: wartości odżywcze. Jak zrobić idealne guacamole?

    przez praskę). Do guacamole w wersji bardziej pikantnej dodajemy nieco ostrej papryczki (jalapeno). Dodatkowo do salsy można dodać pokrojone w kostkę pomidory. Świetnie smakuje guacamole doprawione ziołami, na przykład kolendrą. Pamiętajmy o szybkim dodawaniu do awokado soku z limonki (lub cytryny

  • Zachcianki przyszłych mam

    pomarańczowy rozcieńczony wodą sodową. Jej ulubionym sosem był pikantny sos salsa. Lopez zajadała się również czekoladowymi cukierkami M&Ms Aktorka będąc 4 lata temu w ciąży z córeczką Suri uwielbiała waniliowy budyń Berry do tego stopnia lubiła ostre papryczki, że - jak podaje portal BabyZone - robiła

  • Domowe sposoby na katar. Sprawdź jak skutecznie radzić sobie z katarem

    do potraw ostre papryczki chili lub jalapeno - zawierają one kapsaicynę, czyli związek chemiczny, który ułatwia odśluzowywanie i przeciwdziała niedrożności. To sposób dla osób dorosłych, które lubią pikantne przyprawy, rozgnieć kilka ząbków czosnku na talerzyku i pozostaw w pobliżu łóżka na noc - czosnek

  • Nowe gwiazdy na amerykańskim sztandarze

    piórka) 2 duże zielone papryki (bez pestek, pokrojone w plastry) 1 ostra papryczka 25 dag świeżych grzybów (oczyszczonych i pokrojonych w plasterki) 50 dag marchewek (obranych, pokrojonych w plasterki) 3 średnie ziemniaki (obrane, pokrojone w plastry) 1 puszka kukurydzy sól i pieprz W dużym garnku o

  • Nowe gwiazdy na amerykańskim sztandarze

    piórka) 2 duże zielone papryki (bez pestek, pokrojone w plastry) 1 ostra papryczka 25 dag świeżych grzybów (oczyszczonych i pokrojonych w plasterki) 50 dag marchewek (obranych, pokrojonych w plasterki) 3 średnie ziemniaki (obrane, pokrojone w plastry) 1 puszka kukurydzy sól i pieprz W dużym garnku o

  • Nowe gwiazdy na amerykańskim sztandarze

    piórka) 2 duże zielone papryki (bez pestek, pokrojone w plastry) 1 ostra papryczka 25 dag świeżych grzybów (oczyszczonych i pokrojonych w plasterki) 50 dag marchewek (obranych, pokrojonych w plasterki) 3 średnie ziemniaki (obrane, pokrojone w plastry) 1 puszka kukurydzy sól i pieprz W dużym garnku o