paznockie

Więcej o:

paznockie

  • Olej z rokitnika: właściwości, przeciwwskazania. Na co pomaga?

    Olej z rokitnika: właściwości wykorzystywane w kosmetyce Olej z rokitnika jest substancją znaną od lat i z powodzeniem stosowaną w medycynie ludowej, zwłaszcza na Syberii, gdzie występuje dość obficie. W ostatnim czasie skupiano się jednak przede wszystkim na jego właściwościach kosmetycznych. Od