Komentarze (102)
Uczulony na nabiał 2-latek trafił do szpitala z zagrożeniem życia, bo zjadł "wegańską" pizzę ze znanej sieciówki
Zaloguj się
Pokaż wcześniejsze komentarze
  • wojvimat

    Oceniono 6 razy 2

    po pierwsze: kto funduje takie danie dwulatkowi? po drugie proszę o przepis na danie beznabiałowe

  • matt porterski

    Oceniono 6 razy 2

    To Allah tego anglika z krwi i kosci nie obronil????
    Boj sie boga,,,

  • heliheli

    Oceniono 13 razy 1

    rodzina Hussain to teraz baaaaaardzo bogaci ludzie .

  • 0roman0

    Oceniono 25 razy 1

    Gdy czytam takie zwroty jak "psycholożka" to też spada mi poziom tlenu i wymiotuję wszędzie wokół.

  • mr_gm

    Oceniono 17 razy 1

    To raczej sprytna próba naciągnięcia sieci PH na wielomilionowe odszkodowanie.

  • frajtak

    0

    Trafił do szpitala, bo się zatruł, anie dlatego, że pizza była ze znanej sieciówki. No fuck! Ktoś ma problemy z mysleniem logicznym.

  • nie_jadam_osmiorniczek

    Oceniono 60 razy 0

    Rodzicom należy się mandat.
    Dwulatkowi, a już na pewno uczulonemu, absolutnie nie wolno podawać żarcia z publicznej jadłodajni.

  • srauciepies666

    Oceniono 28 razy -2

    W życiu nie tknę wegańskiego żarcia , jak widać zabija

  • wycietytoja

    Oceniono 13 razy -3

    Skok na kase. Muslimy ucza sie od talmudystow.

  • wycietytoja

    Oceniono 13 razy -3

    Mufti nie wzial kasy i pizza nie byla wystarczajaco halal.

  • lolcenzura79

    Oceniono 23 razy -3

    Jak pizza może nie mieć nabiału? Pizza bez sera?

    Bardzo dbają o zdrowie 2-letniego dziecka dając mu jakąkolwiek pizzę.

  • komentarzmoj

    Oceniono 4 razy -4

    Nie jem mięsa od dawna. Pamiętam czasy, kiedy w świetnym hotelu Orbisu serwowano wegetariański bigos z mięsem. W różnych pizzeriach nam wciskano wegetariańskie pizze np. z szynką. A całkiem niedawno w knajpie w W-wie kelner powiedział, że kucharz nie odpowie mi na pytanie czy barszcz czerwony jest na mięsie, czy nie, bo przepis na barszcz to tajemnica i nie może mi jej zdradzić. Dopiero gdy powiedzieliśmy, że mam alergię na białko zwierzęce (nie mam, ale znajomi tak rzucili), kucharz na pytanie podobno odpowiedział, że nie jest na mięsie. Ale na wszelki wypadek i tak nie zamówiliśmy. A do tejżę knajpy więcej nie poszliśmy.

  • kac

    Oceniono 41 razy -13

    Tutaj właśnie pojawia się jak na dłoni różnica między kulinarną modą a wskazaniami medycznymi. Wegetarianizm i weganizm to kulinarna moda, do tego niezbyt mądra. Właśnie ze względu na to producenci traktują takich ludzi tak jak innych wybierających to co modne, robią ich w balona i doją z kasy. Podobnie zresztą jest z glutenem, o ile na towarze nie ma oznaczenia, że jest bezglutenowy to brak glutenu w składzie.... no właśnie.

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX