Burakiem w raka, selerem w depresję, a żeń-szeń dla ognia w sypialni? O mocy warzyw korzennych

13.11.2016 09:57
Skarby z ziemi? Wielu warzywom korzeniowym przypisuje się wielką moc. Słusznie?

Skarby z ziemi? Wielu warzywom korzeniowym przypisuje się wielką moc. Słusznie? J.H. Fearless, https://www.flickr.com/photos/jessicareeder/, (CC BY 2.0)

Jadalne korzenie są polecane w leczeniu różnych schorzeń i dolegliwości, mają zapewniać solidny zastrzyk energii. Co na to klasyczna medycyna? Imbir, żeń-szeń, maniok, seler i inne - leczą?
Jesz buraki dla zdrowia?
Komentarze (2)
Buraki, seler, maniok i inne: dlaczego warto jeść warzywa korzeniowe?
Zaloguj się
  • Teresa Resko

    Oceniono 3 razy 3

    takie nasze lokalne produkty są dla nas najlepsze. Ja je uwielbiam, są naprawdę zdrowe i świetnie wspomagają odchudzanie. Przeczytajcie sobie książkę odchudzanie z elementami fizjologii i biochemii, warto, oj warto sama najlepiej wiem po sobie..

  • hana_banana

    Oceniono 3 razy -1

    Gdzie jest korektor? Też jeszcze w gimnazjum..?

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX

Więcej o zdrowym jedzeniu: