Białka, tłuszcze, węglowodany: po co je jeść?

28.09.2011 08:51
Białka, tłuszcze, węglowodany: liczy się nie tylko ilość, ale i jakość

Białka, tłuszcze, węglowodany: liczy się nie tylko ilość, ale i jakość Shutterstock

Są podstawowymi składnikami diety i z pewnością niezbędnymi. Im lepiej poznajemy funkcjonowanie ludzkiego organizmu, tym mocniej wracamy do starej zasady, promowanej przez nasze babcie, że jeść trzeba wszystko, byle z umiarem. Ile? Czego? Z czego? To nie takie proste...
Komentarze (1)
Białka, tłuszcze, węglowodany: po co je jeść?
Zaloguj się
  • 0

    Diecie dr Kwaśniewskiego nic nie jest. Jeśli się przestrzega zasad to najlepsza dieta. Jestem na niej 2 miesiące, ale widziałam zdrowych ludzi na niej od 18, 20 czy 30 lat. Nie rozpowszechniajci bzdur.

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX

Więcej o zdrowym jedzeniu: